Κουτσαυτάκη: Ο ΣΚΑΙ δεν ζήτησε δάνειο, είναι κερδοφόρος

0
98

Τις τελευταίες μέρες διακινήθηκε η πληροφορία ότι ο ΣΚΑΙ ζήτησε και δεν έλαβε από την Εθνική τράπεζα δάνειο 17 εκατομυρίων ευρώ. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το ζήτημα της δανειοδότησης προς τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού, Εύη Κουτσαυτάκη, απάντησε ότι δεν ζητήθηκε κανένα δάνειο, διότι ο ΣΚΑΙ ήταν η μόνη κερδοφόρα τηλεοπτική επιχείρηση το 2017 και το 2018, ενώ το ίδιο αναμένεται και για φέτος. Όλα αυτά προκύπτουν από τους ισολογισμούς.

«Συνεπώς δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη για δανεισμό και ούτε ζητήθηκε από οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας δάνειο οποιουδήποτε ύψους για κάλυψη άμεσων δαπανών. Όλα δε τα σχετικά αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή και συνιστούν απλώς μυθεύματα.
Ως εκ τούτου θα ήταν σκόπιμο η ενημέρωσή σας ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προέρχεται από έγκριτα και αξιόπιστα μέσα και πηγές, προκειμένου να προστατευθείτε από την αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους ιδιοτελείς σκοπούς. Διατελούμε στη διάθεσή σας για όποια τυχόν περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here