Κουτσελίνη κατά Ουγγαρέζου: «Κιότεψε», όταν πήγε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα

0
11

Nέες αιχμές άφησε η Ζήνα Κουτσελίνη κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως τον «πιο ανώριμο της ελληνικής τηλεόρασης».

Σε νέα συνέντευξή της, υπερασπίστηκε τις δηλώσεις της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, «κιότεψε», όταν πήγε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν είχα καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, θα του τα έλεγα και αν τον είχα απέναντί μου. Είμαι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του, όταν πιστεύω στη δύναμη του άλλου. Περίμενα από τον Δημήτρη να έχει μια δομημένη σκέψη, να είναι ντόμπρος και γενναιόδωρος όταν πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή. Περίμενα, δηλαδή, όταν πήγε στον Γιώργο Λιάγκα, να του έλεγε τα ανοικτά θέματά του. Όπως έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος όταν πήγε στον Λιάγκα και με έκανε να υποκλιθώ με την τηλεοπτική στάση και αλήθεια του. Ο Φώτης έδωσε “τα ρέστα” του στον Λιάγκα, ο Δημήτρης, δυστυχώς, “κιότεψε”. Γι΄ αυτό τον χαρακτήρισα ανώριμο τηλεοπτικά. Ο Δημήτρης δεν κατέθεσε την αλήθεια του στην τηλεοπτική του συνάντηση με τον Λιάγκα. Δημόσιες σχέσεις έκανε στο κανάλι στο οποίο συνεργάζονται», δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά», η παρουσιάστρια του Star.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here