Κουίκ: Ο κ. Χαϊκάλης έχει 24 ώρες να απαντήσει με έγγραφα για την οff shore

0
15

Προθεσμία 24ωρών δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Παύλο Χαϊκάλη προκειμένου να δώσει απαντήσεις μέσω εγγράφων για την off shore εταιρεία που διατηρεί στην Κύπρο.

«Επειδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά»,  ανακοίνωσε ο επικεφαλής Επιτροπής Επικοινωνίας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. 

Όπως ανέφερε «τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη».

Ερωτηθείς για το τι έγγραφα εννοεί, ο κ. Κουίκ απάντησε:

«Υποθέτω φορολογική δήλωση, πόθεν έσχες, το καταστατικό – ιδιοκτησιακό καθεστώς της κυπριακής εταιρίας…» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν, από και για κανέναν, περιθώρια για κάτι το διαφορετικό. Να επαναλάβω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν διαφάνεια και όχι σκιές, πόσω μάλλον στο εσωτερικό τους. Δίνουν ανελέητο αγώνα εναντίον όσων τους λασπολογούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την συγκάλυψη και ότι αν χρειαστεί δεν παίρνουν τις αυτονόητες προβλεπόμενες αποφάσεις τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here