Κουτσούμπας: Να πλένει το στόμα του ο Τσακαλώτος όταν μιλά για το ΚΚΕ

0
95

Mε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του με τις οποίες κατηγορούσε το ΚΚΕ ότι ουσιαστικά ευνοεί την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία.

«Ο κ. Τσακαλώτος να πλένει το στόμα του πριν μιλήσει για το ΚΚΕ», είπε ο ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος και αι πρόσθεσε: «Δεν ντρέπονται στο ελάχιστο, ο κ. Τσακαλώτος, ο κ. Τσίπρας και όλο αυτό το συνοθύλευμα από ακροδεξιούς μέχρι το πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ, να μιλά με τέτοιο τρόπο για το ΚΚΕ και να έχει το θράσος να απευθύνεται στους οπαδούς και ψηφοφόρους του;».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών τόνισε ότι «εκφράστηκε μια γενικευμένη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιλαϊκή πολιτική του». Πρόσθεσε, όμως, ότι «αυτό δεν εκφράστηκε σε φιλολαϊκή κατεύθυνση, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων πήγε σε κόμματα, κυρίως στη ΝΔ, που εφάρμοσαν αυτή τη πολιτική που συνέχισε και εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνοντας και ο ίδιος όλο και πιο δεξιά με επιταχυνόμενους ρυθμούς και εκφράζοντας κοινωνικά το μεγάλο κεφάλαιο, την τρόικα, την ΕΕ».\

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here