Κύκλωμα κοκαϊνης: «Δεν έχω σχέση», λέει η Καινούργιου

0
489

Νομικά κινείται η Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ιστοσελίδας, λόγω παράνομης χρήσης φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα που αφορά στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης.

Όπως αναφέρεται από το δικηγορικό γραφείο της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, η παρουσιάστρια ζητεί από τα Μέσα Ενημέρωσης να μη δημοσιεύονται φωτογραφίες της σε ρεπορτάζ που αφορούν στο θέμα, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου:

Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here