Κύπρος: Γραπτή κατάθεση για τον 15χρονο γιο του ζεύγους

0
244

Σε αντιφάσεις έπεσε ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους στην Κύπρο, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομόα ότι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό. Όπως είπε ο ανήλικος, οι δύο κουκουλοφόροι του είπαν στα κυπριακά ότι «εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μεν φωνάζεις και τώρα εννά πάμε για τα λεφτά».

Κατά τον ίδιο, όπως μεταδίδει το philenews.com, οι δράστες τον κλείδωσαν σε ημιυπόγειο αφού του είπαν να μην φοβάται και δεν θα τον πειράξουν. Αυτός κατάφερε να ξεκλειδώσει την αποθήκη που τον έβαλαν και να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι όπου ανέφερε το συμβάν.

Ωστόσο, κατά την ερευνα αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία ούτε και ληστείας, οπότε άρχισαν να ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα, πέραν αυτού της ληστείας μετά φόνου.

Ο ανήλικος υιοθετημένος γιος του ζεύγους κλήθηκε να δώσει γραπτή κατάθεση σήμερα, παρουσία ψυχολόγων. Σύμφωνα με το philenews.com, ανακριτές αναμένεται να επισκεφθούν συναδέλφους του 60χρονου καθώς και συμμαθητές ή φίλους του 15χρονου, σε μια προσπάθεια να πληροφορηθούν κατά πόσο αντιμετώπιζε οποιαδήποτε προβλήματα.

Κύπρος: Με δεκάδες μαχαιριές νεκρό το ζευγάρι -Σε αντιφάσεις ο 15χρονος γιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here