Κύπρος: Με δεκάδες μαχαιριές νεκρό το ζευγάρι -Σε αντιφάσεις ο 15χρονος γιος

1
649

Έγκλημα μίσους χαρακτηρίζουν οι κυπριακές Αρχές τον φόνο του ζεύγους στην Κύπρο, καθώς, σύμφωνα με τη νεκροτομή, τα δύο θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, γεγονός που δείχνει το μένος του δράστη ή των δραστών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο θάνατος του άνδρα προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από θλαστικές τρώσεις (τρύπες) πνευμόνων και καρδιάς από μαχαίρι, ενώ ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αιμορραγικό σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας, από μαχαίρι.

Ο άντρας φέρει μαχαιριές στην καρδιά, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια ενώ η σύζυγός του στον λαιμό και τον θώρακα.

Η νεκροτομή στις σορούς του ζεύγους έδειξε πως το φονικό μαχαίρι ανεβοκατέβηκε μέχρι και 30 φορές στο σώμα του 60χρονου με τα πλείστα τραύματα να πετυχαίνονται πισώπλατα, ενώ η 59χρονη σύζυγός του δέχθηκε έως και 9 μαχαιριές στο θώρακα, ενώ της έκοψαν και τον λαιμό.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 ετών, καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη γυναίκα του ηλικίας 59 ετών, υπάλληλος τράπεζας.

Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης ενώ αμέσως μετά τη δολοφονία ο 15χρονος γιος του ζεύγους, που είναι υιοθετημένος και ρωσικής καταγωγής, έτρεξε σε γειτονικά σπίτια κι ενημέρωσε για το περιστατικό. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το εργασιακό περιβάλλον του ζευγαριού, τελευταία επικρατούσε ένταση στην οικογένεια, καθώς φέρεται ο 15χρονος να ενημερώθηκε από τους βιολογικους του γονείς ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε εξηγήσεις γιατί δεν του το είχαν πει. Επίσης, το κληρονομικό είναι θέμα που εξετάζει η αστυνομία, καθώς το ζευγάρι πρόσφατα είχε ορίσει τον 15χρονο γιο του κληρονόμο. Εκεί που επικεντρώνεται η έρευνα είναι η διασύνδεση του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το ότι η διαθήκη των θετών γονιών του τον όριζε κληρονόμο.

Πηγή: philenews.com, politisonline.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here