Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας φοβίσουν

0
12

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας φοβίσουν. Ο φόβος είναι αυτό που επιδιώκουν», δήλωσε  ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στον Πειραιά, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι απαιτείται πλέον «μια υπεύθυνη και σοβαρή απάντηση σε ένα πρόβλημα το οποίο παίρνει πια μεγάλες ευρωπαϊκές διαστάσεις».

«Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να χειριστεί αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα θέματα», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως «η χώρα δεν έχει θαλάσσια σύνορα» καθώς και τις δηλώσεις της Τασίας  Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που «λιάζονται».

«Αισθάνεστε σίγουροι ότι αυτή η Κυβέρνηση μπορεί να διαχειριστεί τόσο κρίσιμα εθνικά θέματα» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει «εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που στελέχη της συνδιαλέγονταν με τρομοκράτες».

«Ακούω τον πρωθυπουργό να μιλάει για την τρομοκρατία. Θα μιλήσω μαζί τους για θέματα τρομοκρατίας όταν αποπέμψει από το κόμμα του όλους αυτούς που συνομιλούν με τρομοκράτες και τότε θα μπορεί να επιδιώξει την εθνική συναίνεση», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here