Λέσβος: Στη ΜΕΘ ο 17χρονος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

0
1826

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ιδρύματος, ο 17χρονος ο οποίος έπεσε χθες τα χαράματα στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας, όπου ζούσε με την οικογένεια του στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο 17χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.
Όπως έχει γίνει γνωστό Αστυνομία και Εισαγγελικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα εξετάζοντας τους λόγους που έσπρωξαν το νεαρό στο κενό.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι εξετάζεται η πιθανότητα η πτώση να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, «μπλε φάλαινα». Κι αυτό, σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες απασχόλησής του στο διαδίκτυο πράγμα για το οποίο από τους οικείους του είχε ζητηθεί η συνδρομή ειδικών, ήταν η αιτία που εξετάζεται ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Αναφορικά με τον 17χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας μετά από αναφερόμενη πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σας γνωρίζουμε ότι οι κακώσεις αντιμετωπίσθηκαν χειρουργικά και από το απόγευμα της 16ης Απριλίου νοσηλεύεται την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε σταθερή κατάσταση. Διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Πηγή: lesvosnews.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here