Λουτσέσκου: Απορρίπτω το τσίρκο-Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς

0
120

Με τη φράση «Εμείς απορρίπτουμε όλο αυτό το τσίρκο, αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι δύο ομάδες των Αθηνών, που είτε δεν έπαιζαν, είτε δεν συνέχισαν το παιχνίδι», περιέγραψε την κατάσταση μετά την τιμωρία τού ΠΑΟΚ, ο προπονητής του. Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη τής ομάδας του επί τού Ατρομήτου με 2-0.

Για αν ήταν εύκολο να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του, μετά τα όσα συνέβησαν:

«Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση για εμάς, υπάρχει έντονο το συναίσθημα του εκνευρισμού και της αδικίας. Το μεγαλύτερο κίνητρο και το χαρακτηριστικό για να παίξουμε σήμερα αυτό το ποδόσφαιρο, ήταν ο χαρακτήρας των παικτών μου. Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τη δουλειά μας, να δείξουμε ποιοι είμαστε, πάντα αυτό κάνουμε εμείς. Δείχνουμε τη δουλειά μας, είτε κερδίζουμε, είτε όχι, αλλά πάντα μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να δω πως θα είχε αντιδράσει ένα άλλο γκρουπ παικτών, όταν σε δύο εβδομάδες έχανε δύο ματς το ένα για ένα ρολό χαρτί και το άλλο με ένα καθαρό γκολ. Πραγματικά θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσε μία άλλη ομάδα!».

Για το τι τους είπε: «Είναι γενικότερα η φιλοσοφία της ομάδας μας τέτοια, σε διευκολύνει σε τέτοιες καταστάσεις να έχεις τους παίκτες σου με σωστή νοοτροπία. Εμείς απορρίπτουμε όλο αυτό το τσίρκο, αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι δύο ομάδες των Αθηνών, που είτε δεν έπαιζαν, είτε δεν συνέχισαν το παιχνίδι. Το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι οι τιμωρίες κι όλα αυτά που έγιναν. Όλη αυτή η εικόνα δεν είναι καλή και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εικόνα του στο εξωτερικό. Είναι πολύ εύκολο να πεις ΄παίρνω την ομάδα και δεν παίζω ή δεν ξαναβγαίνω΄, αλλά είναι πιο δύσκολο να παίξεις στο γήπεδο και να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Εμείς αυτά που λέμε μεταξύ μας, τα κρατάμε. Έχουμε παίξει 7 παιχνίδια χωρίς τον κόσμο, ο ιδιοκτήτης θα είναι εκτός για 3 χρόνια, ο τεχνικός διευθυντής για 3 μήνες, αλλά εμείς συνεχίζουμε όμορφα τη ζωή μας…».

Για τα ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν 4 δύσκολα παιχνίδια, αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε έτοιμοι. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που πιέζει ψηλά, αλλά βρήκαμε τις λύσεις, σπάσαμε τις ζώνες ασφαλείας του Ατρομήτου και μεσοεπιθετικά βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Παλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι, για τους επόμενους 3 πόντους. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, όλο αυτό που συμβαίνει εκτός γηπέδου, είναι μία μεγάλη υποκρισία.

Για τα όσα είδε σήμερα από τους παίκτες του και την εικόνα των γηπεδούχων: «Έγινε ένα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Ήταν λογικό, ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και η μία ήταν από δικό μας λάθος. Είχε και 2 ευκαιρίες από στημένες φάσεις, που ήμασταν και λίγο τυχεροί. Γενικότερα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, γιατί κι εμείς είχαμε μεγάλες ευκαιρίες».

Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και το αν ευθύνεται και εκείνος: «Το δικό μας φταίξιμο ποιο είναι; Μιλώντας καθαρά για την ομάδα μας και καθαρά αγωνιστικά. Στο ένα ματς θέλαμε να παίξουμε και δεν βγήκε ο αντίπαλος και στο άλλο παίξαμε, σκοράραμε στο 90′ ένα καθαρό γκολ και είδαμε να παίρνει το ματς η ΑΕΚ. Δεν είναι δουλειά μου να σκέφτομαι τις ποινές και να λέω ποιες θα πρέπει να είναι. Εγώ κρίνω αυτά που γίνονται. Δεν είμαι δικηγόρος ή δικαστής και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Λουτσέσκου: Απορρίπτω το τσίρκο-Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here