Λοβέρδος: Αλητεία του πολιτικού μελλοθάνατου Τσίπρα

0
111

Εξοργισμένος ο Ανδρέας Λοβέρδος για τις κατηγορίες που του απευθύνουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση Novartis, αλλά και για τη συνολική στάση της κυβέρνησης, μιλά για «πολιτική αλητεία πολιτικών μελλοθάνατων» και για «κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες».

«Ο κ. Τσίπρας τα έχει στήσει αυτά μαζί με έναν υπουργό του. Αυτός που στις 19 Ιανουαρίου προανήγγειλε «έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα»», είπε στον ραδιοσταθμό του Πρώτου Θέματος. «Είναι πολιτικώς μελλοθανάτοι που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με κομπίνες, όπως έκαναν και για να εκλεγούν».

Προανήγγειλε μηνύσεις κατά των μαρτύρων που αναφέρονται στο όνομά του πριν τη σχετική συζήτηση στη Βουλή υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι μια ακόμη αλητεία και φόβος για την πλεκτάνη που έχουν στήσει να μην φωνάξουν στην προανακριτική τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες».

Χαρακτήρισε δε εξευτελισμό για την κυβέρνηση το γεγονός ότι «δεν παραπέμπει τον Κουρουμπλή, γιατί λέει ότι έχει παραγραφεί η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του, ενώ ο Τσίπρας λέει ότι όποιος μιλάει για παραγραφή κραυγάζει ενοχή».

Λοβέρδος: Αλητεία του πολιτικού μελλοθάνατου Τσίπρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here