Λοβέρδος: Δεν είναι έγκυρα τα έγγραφα που έφερε ο Καμμένος στη Βουλή

0
69

Μη έγκυρο και ενδεχομένως πλαστό το πιστοποιητικό τελικού χρήστη που παρουσίασε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε ο Ανδέρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ανέφερε επίσης ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητούσε από τη Σαουδική Αραβία η πίστωση για την αγορά των βλημάτων να δοθεί στην εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου και όχι κατευθείαν στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Έλληνα ταξίαρχο τον οποίο στη συνέχεια απείλησε στο γραφείο του ο Πάνος Καμμένος, γιατί είχε υποδείξει στη Σαουδική Αραβία μεταφορικές εταιρείες για τα βλήματα, έργο που προφανώς ήθελε να αναλάβει η εταιρεία του Παπαδόπουλου.

Επιπλέον, και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης έκανε λόγο για την αμφισβητούμενη εγκυρότητα των εγγράφων που παρουσίασε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας και αυτός στον ΣΚΑΪ είπε: «Έχουμε στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι τα έγγραφα που παρουσίασε ο κ Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια και εντός της ημέρας ως ΝΔ θα κάνουμε κάποιες κινήσεις. Προσπαθούν να πείσουν το πανελλήνιο ότι το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας επέλεξε κάποιον Παπαδόπουλο από το Κιλκίς να κάνει αυτή τη δουλειά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here