Λοβέρδος για Novartis -Υπάρχει κατάχρηση εξουσίας, θα τους νικήσω

0
53

«Κατάχρηση εξουσίας» σε βάρος του καταγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος, περιλαμβάνοντας σε αυτή και τους εισαγγελείς Διαφθοράς οι οποίοι ζήτησαν την άδεια της Βουλής για να του ασκήσουν δίωξη για δωροδοκία στην υπόθεση Novartis. 

«Έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους», τονίζει χαρακτηριστικά, και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μπλοκάρει την άρση ασυλίας του, όπως άλλωστε έκανε και στην πρώτη φάση της υπόθεσης.

Η δήλωσή του:

«Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας που γίνεται σε βάρος μου είναι, προφανώς, η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας Νovartis.

Επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι απεγνωσμένες και απονενοημένες ενέργειες δεν μπορούν να με αγγίξουν. Όμως όσες και όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους, όπου και όπως αρμόζει.

Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία. Τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό.

Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή για το νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες χωρίς προνόμια και προσχήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here