Λοβέρδος με φωτογραφίες για «βίλες» στον Έβρο: Ντροπή για τα fake news

0
75

O Aνδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε τα σύνορα στον Έβρο τις τελευταίες μέρες και διέψευσε με απόλυτο τρόπο ότι υπάρχουν βίλες κάποιων Ελλήνων, οι οποίοι για να τις υπερασπιστούν πήραν τα όπλα. Μίλησε για fake news και παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν ότι μόνο για επαύλεις δεν πρόκειται.

«Ακούστηκε για τύπους που πήγαν να βοηθήσουν και είναι κάτοχοι πλούσιων βιλών που πρέπει να προστατευτούν και γι’ αυτό πήγαν να βοηθήσουν. Εγώ γύρισα από διήμερη περιοδεία όπου έκανα και μια τελευταία βόλτα με ψαρόβαρκα. Αυτά είναι οι βίλες και τα σκάφη; Καταθέτω τις φωτογραφίες στη Βουλή. Ντράπηκα για αυτά που λέγονται. Έκανα φωτογράφηση και τα καταθέτω στη Βουλή. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε όταν ο Ερντογάν ψάχνει για fake news. Ντράπηκα γι’ αυτά που ακούστηκαν σε βάρος συμπολιτών μου. Στα fake news αυτών που προσπαθούν με τον ασύμμετρο με μορφές υβριδικού πολέμου πόλεμο δεν βοηθάμε ούτε με τέτοιες αναφορές ούτε ως αυτόκλητοι σωτήρες που πήραμε τα όπλα».

Ο κ. Λοβερδος ζήτησε την ενότητα πολιτών και πολιτικών κομμάτων απέναντι στις προκλήσεις του Ερντογάν:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες είχαμε την παράνομη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, έχει προειδοποιήσει ο Ερντογάν ότι θα επιχειρήσει έρευνες για ορυκτό πλούτο σε αυτό που θεωρεί παρανόμως δικό του χώρο. Όποια απειλή έχει εκστομίσει την έχει πραγματοποιήσει. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι όχι μόνο για λόγους συμβολικούς αλλά και γιατί δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για τις επόμενες κινήσεις ενός ηγέτη που ηττήθηκε 2 φορές τελευταία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here