Λοβέρδος: Προανακριτική για «Ρασπούτιν», όχι για Τσίπρα

0
64

Τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής στη Βουλή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο θα εισηγηθεί στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος, διαχωρίζοντας από την όλη υπόθεση τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Θα εισηγηθώ στην κοινοβουλευτική ομάδα ότι δεν υπάρχει λόγος για εξεταστική, αλλά προανακριτική επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο», ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Αντέννα. «Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι ο εισαγγελέας έριξε μια ματιά, άρα και ο ίδιος αναρμοδίως τον κοίταξε ως εισαγγελέας. Άρα για τις ευθύνες των δέκα πολιτικών προσώπων στη Novartis είχε και ο ίδιος άποψη. Ηπεριφορά του φακέλου της δικογραφίας έξω από το Μαξίμου δείχνει τον δόλο».

Για τον πρώην πρωθυπουργό σηνείωσε: «Ο Τσίπρας αναφέρεται ως ωφεληθείς από όλη αυτήν την κατάσταση, ο ίδιος και στον κ. στον Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ανέφερε ένα στοιχείο της δικογραφίας, δεν είπε το όνομά μου αλλά που αφορούσε εμένα. Άλλο επωφελούμαι κι άλλο την οργάνωσα κι είμαι ηθικός αυτουργός. Δεν νομίζω ότι πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί ο κ. Τσίπρας σε όλη αυτήν την κατάσταση».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here