Λοβέρδος: Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους

0
61

Καθιστώντας σαφές ότι έχει στη διάθεσή του κι άλλα έγγραφα για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Δεν τελειώσαμε τη Δευτέρα, θα συζητηθεί η επερώτηση της ΝΔ, και το θέμα θα συνεχιστεί…» και πρόσθεσε: «Από τότε που υπερασπίστηκα τον αξιωματικό του στρατού, τον οποίο δεν γνωρίζω, που έκανε τη δουλειά του και πήγε να συλλάβει ο Καμμένος το γραφείο μου κατακλύζεται από έγγραφα από πολλές πλευρές. Υπάρχουν ανοιχτοί φάκελοι έξω από το γραφείο μου».

Σχετικά με τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή, τα οποία ο Νίκος Βούτσης σφράγισε και απέστειλε στη ΓΓ. της κυβέρνησης, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν  κατατέθηκαν προς δημοσιοποίηση, αλλά για ενημέρωση των 300 βουλευτών.

Μάλιστα, σημείωσε, το ένα από αυτά, που αφορά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην οποία επισυνάπτεται το έγγραφο της συμφωνίας ενός απόστρατου αξιωματικού του στρατού με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο έχει κατατεθεί στη Βουλή από τον ίδιο τον κ. Καμμένο. Στα άλλα δύο έγγραφα υπάρχει η ενημέρωση του Έλληνα πρέσβη στο Ριάντ ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες αξιωματούχοι να επιθεωρήσουν τα όπλα και ότι επιθυμούν μόνο διακρατική συμφωνία, και το άλλο είναι μια απλή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την πώληση των βλημάτων. «Αυτός που διαβάθμισε τι διαβάθμισε ως απόρρητο; ένα έγγραφο ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες. Εγώ το σεβάστηκα αυτό όμως» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

Εγώ, είπε ο κ. Λοβέρδος, δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάθμισε τα έγγραφα αυτός που τα διαβάθμισε. «Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους» παρατήρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here