Μακελειό στη Βάρη: Οι δολοφόνοι ακολούθησαν τις γυναίκες…

0
124

Ακολουθώντας τα βήματα των γυναικών τους από το Μαυροβούνιο στην Ελλάδα, κατάφεραν να εντοπίσουν οι τέσσερις εκτελεστές τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς και τον Στέβαν Σταμάτοβιτς και να τους δολοφονήσουν μέσα σε ταβέρνα της Βάρης. Οι δυο γυναίκες είχαν έλθει, μαζί με τα παιδιά τους, για να περάσουν μαζί τους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές, που γνωρίζουν πλέον οι δυο 44χρονοι ήταν μέλη της επονομαζόμενης εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι», και κρύβονταν στην Ελλάδα. Ο πόλεμος των μαφιόζικων συμμοριών στο Μαυροβούνιο μετρά πάνω από 40 νεκρούς τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιγκόρ Ντέντοβιτς και ο Στέβαν Σταμάτοβιτς έπαιρναν προφυλάξεις στην Ελλάδα, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Δεν είχαν καν αυτοκίνητο και χρησιμοποιούσαν μόνο ταξί για τις μετακινήσεις τους.

Οι σύζυγοί τους αρνούνται να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο στους αστυνομικούς. Υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι δεν θυμούνται καν τη διεύθυνση του σπιτιού όπου διέμεναν, παρότι βρίσκονταν στην Αθήνα 15 ημέρες. Μόνο η μία ανέφερε ότι ο άνδρας της ήταν καταζητούμενος φυγάς, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here