Μαντάς: Τους έχει κάτσει στον λαιμό ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο

0
57

Ιστορικές φάρσες χαρακτήρισε κάποια πρωτοσέλιδα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» για τον τρόπο που ΜΜΕ παρουσιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Όπως τόνισε, η κυβέρνηση έχει «διαμορφώσει την αναπτυξιακή στρατηγική για τα επόμενα χρόνια και τις βασικές του γραμμές θα παρουσιάσει σήμερα στο Eurogroup, έχει τη φιλοδοξία να ισορροπήσει και ως προς τους θεσμούς, «να γίνει αποδεκτή από τους θεσμούς ταυτόχρονα να υπάρξει και αυτό που λέμε η όραση, το παράθυρο, η πόρτα προς την κοινωνία».

Επίσης, αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισε η αντιπολίτευση και ειδικότερα η Νέα Δημοκρατία τις δηλώσεις Γιούνκερ, στη μεταμνημονιακή παρακολούθηση, εξήγησε ότι το μεγάλο θέμα είναι ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε «αυτό δεν μπορούν να χωνέψουν ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, αυτό νομίζω τους έχει κάτσει στον λαιμό – που λέμε και στο χωριό μου – δεν είναι δυνατόν να πιστέψουν πως μια κυβέρνηση επί τρία χρόνια πιάνει τους στόχους, υπεραποδίδει τους στόχους και τελικά βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια, αυτή είναι μια ποιοτική πολύ σημαντική αλλαγή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here