Μάρω Λύτρα για Γιώργο Λιάγκα: Είσαι ατάλαντος και βαρετός

0
176

 

«Καταιγιστική» ήταν η Μάρω Λύτρα στην απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την κατηγόρησε ότι έκανε τώρα την καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης, επειδή ίσως  θέλει να βγάλει νέο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια, η οποία μένει μόνιμα στον Καναδά, τον χαρακτήρισε «ατάλαντο δημοσιογράφο και βαρετό άνθρωπο» και υποστήριξε ότι «έγινε γνωστός προσβάλλοντας ανθρώπους».

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι το βραδινό σόου του είναι ένα φθηνό αντίγραφο των ξένων shows και σημείωσε βιτριολικά: «Είσαι τόσο τίποτα, που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους».

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook:

 «Ήθελα να το μοιραστώ αυτό… Δείτε το πάνελ  και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο με περνάνε…Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι @@ δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…Έκατσα και σε άκουσα να με «σκοτώνεις». Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα.Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες, περιμένω περισσότερα από εσάς. Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα  μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου.Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Για αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου γιατί όταν είπα παγκόσμιο  εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα»

Μάρω Λύτρα για Γιώργο Λιάγκα: Είσαι ατάλαντος και βαρετός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here