Ματαιώνεται η τηλεμαχία Γεννηματά-Ανδρουλάκη λόγω πένθους

0
127

Λόγω του εθνικού πένθους για τα θύματα της κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική, ματαιώνεται η τηλεμαχία της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή το βράδυ όπως αποφάσισε η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή εκφράζει «τη βαθύτατη οδύνη τους μπροστά στο θάνατο τόσων συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική» και για αυτό αποφάσισε: «Πρώτον, μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους.

Δεύτερον, να συστήσει στους δύο υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Τρίτον, να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί. Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here