Με 15 μαχαιριές σκότωσε την 9χρονη αδερφή του ένας 13χρονος

1
291

Σε εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκαν από ήσσον και τέμνον όργανο, οφείλεται ο θάνατος της 9χρονης την οποία φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι ο 13χρονος αδελφός της στο σπίτι τους στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος της 9χρονης οφείλεται σε «εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκαν από ήσσον και τέμνον όργανο».

Στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν 4 τραύματα τα οποία έπληξαν ζωτικά όργανα και άλλα 11 πιο επιπόλαια τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε το έγκλημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος και η Αστυνομία θεωρεί την υπόθεση εξιχνιασθείσα.

Ο νεαρός εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ, politis.com.cy

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here