Με δάκρυα στο δικαστήριο η Αλιόνα Ζάιτσεβα – Σκότωσε πεζούς με τη Lexus της

0
280

Έπειτα από δίμηνη κράτησή της η Αλιόνα Ζάιτσεβα, κόρη του Ουκρανού δισεκατομμυριούχου στον χώρο της ενέργειας, Βασίλι Ζάιτσεβ, εμφανίστηκε στο δικαστήριο κλαίγοντας και εμφανώς συντετριμμένη από τον όλεθρο που προκάλεσε όταν με τη Lexus της έπεσε πάνω σε ένα Volkswagen και έπειτα σε πεζούς σκοτώνοντας πέντε άτομα και τραυματίζοντας άλλα έξι.

«Ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι, αλλά συγχωρήστε με, σας παρακαλώ» ικέτευσε απευθυνόμενη στις οικογένειες των θυμάτων. «Προσεύχομαι κάθε ημέρα για τους νεκρούς και τους τραυματίες. Αν ήταν δυνατόν να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έδινα τη μισή μου ζωή. Δεν θα οδηγήσω ξανά. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Συγχωρέστε με» είπε μεταξύ άλλων η 20χρονη Αλιόνα.

Διέψευσε ότι είναι εξαρτημένη από ναρκωτικά τονίζοντας ότι την ημέρα του δυστυχήματος είχε πάρει μόνο συνταγογραφημένα παυσίπονα.

Ο Ουκρανός ολιγάρχης φέρεται να έχει καταβάλει αποζημιώσεις σε οικογένειες θυμάτων για να εξευμενίσει τους κατηγόρους της κόρης του ενώ ο ίδιος παρακάλεσε από τις οικογένειες «γονατιστά συγγνώμη» εκ μέρους της κόρης του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here