Με δύο επιστολές και ένα τηλεφώνηµα απειλούν τον Κοτζιά

0
69

Τις απειλητικές επιστολές σε βάρος του Νίκου Κοτζιά φέρνει στο φως η εφημερίδα το Έθνος. Είναι δύο επιστολές, μία εκ των οποίων φέρεται να κοινοποιείται και στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Άμυνας και Παιδείας . Σύμφωνα με πληροφορίες η μία επιστολή – σημείωμα ήταν χειρόγραφη και με λίγες λέξεις.

Εκτός όμως από την απειλή προς τον Νίκο Κοτζιά για σφαίρες που να αντιστοιχούν σε «κάθε Μακεδονία», σε αυτήν ο αποστολέας αναφέρεται με απαξιωτικό χαρακτηρισμό και στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Τρεις σφαίρες για τον Κοτζιά, μία και κάθε Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι απειλητικές επιστολές που δημοσιεύει το Έθνος.
Στη δεύτερη επιστολή, η οποία δεν ήταν χειρόγραφη, οι αποστολείς χαρακτηρίζουν «προδότες» και «ανθέλληνες» τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Δηλώνουν ότι το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων «κρύβει μεγάλες παγίδες» και απειλούν ότι να εξαφανίσουν τις οικογένειες όσων υπογράψουν το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ καλούν τον Στρατό σε απειθαρχία προς τους πολιτικούς.
Μάλιστα ζητούν «να μπει ο Στρατός στη Βουλή» και να τους «καθαρίσουν όλους» για να σταματήσει το ξεπούλημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here