Μega: Η απάντηση των τραπεζών δεν ήταν η αναμενόμενη

0
899

Η πολυαναμενόμενη απάντηση των τεσσάρων τραπεζών για τη διάσωση του Μega δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι ιδιοκτήτες του καναλιού, οι οποίοι σχεδιάζουν την πλήρη επαναλειτουργία του.

Η πρόταση για το νέο επιτόκιο των δανείων δεν είναι ικανοποιητική, παρά τα μηνύματα που εκπέμπονταν από ανώτατα τραπεζικά στελέχη τις προηγούμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι το επιτόκιο έχει φτάσει στο ληστρικό επίπεδο του 11%.

Ήδη, εδώ και δύο εβδομάδες, άλλες τηλεοπτικές επιχειρήσεις λέγεται ότι ασκούν πιέσεις για να μη γίνει δεκτή μια μεγάλη μείωση του επιτοκίου, αν δεν γίνει το ίδιο και για τα δικά τους δάνεια.

Οι πληροφορίες από την πλευρά των μετόχων του Μega αναφέρουν ότι η συζήτηση δεν τελειώνει εδώ. Θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθουν με δική τους πρόταση, ώστε να γίνει νέα προσπάθεια για να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο.

Στους δεσμευμένους λογαριασμούς του σταθμού βρίσκονται πάνω από 40 εκατ. ευρώ και αυξάνονται καθημερινά από τα έσοδα των διαφημίσεων. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και αυτό δεν μπορεί να αφήνει ασυγκίνητους έως το τέλος τους τραπεζίτες. Εκτός και αν περάσει, τελικά, η άποψη εκείνων των λίγων που εξαρχής θέλουν να βάλει λουκέτο το Mega.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here