Μega: Προφορική συμφωνία των μετόχων με τις τράπεζες

0
654

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πολύκροτη υπόθεση του Mega.

Οι μέτοχοί του προχώρησαν σε προφορική συμφωνία με τις τράπεζες επί όλων των ανοικτών θεμάτων. Έτσι, τώρα απομένει να αποδεχθούν τη συμφωνία τα Διοικητικά Συμβούλια των τεσσάρων πιστωτικών ιδρυμάτων.

Στην τελική συμφωνία ήταν παρών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε για τις εξελίξεις τους εκπροσώπους των εργαζομένων του σταθμού.

Από εδώ και πέρα τα πάντα θα κριθούν από την ταχύτητα με την οποία θα δώσουν τις εγκρίσεις οι τέσσερις τράπεζες. Είναι προφανές ότι όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει πριν από τις 8 ή τις 11 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή φακέλων για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν το τυπικό οκ των τραπεζών έλθει πριν από την τελική ημερομηνία, οι μέτοχοι του Mega (σίγουρα η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης) θα διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια με άλλη εταιρεία, την οποία στη συνέχεια θα συγχωνεύσουν με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτρια του Mega).

Ο κ. Βαρδινογιάννης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι θα πληρωθούν κανονικά το δώρο των Χριστουγέννων και, ενδεχομένως, και κάτι περισσότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here