Καταιγιστι​κή επίθεση Μεϊμαράκη στον Χατζηνικολ​άου

0
38

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το δημοσίευμα της Real news που τον εμπλέκει σε ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.

«Μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη» χαρακτήρισε τη στάση  του, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι δεν του τηλεφώνησε καν πριν προχωρήσει στη δημοσίευση.

«Ήξερε ότι με όσα γράφει θα πλήξει τον θεσμό του προέδρου της Βουλής και το ίδιο το Πολίτευμα και, όμως, δεν σήκωσε καν το τηλέφωνο να μου μιλήσει».

Ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε και για κάποιους που «κρύβονται» -όπως υποστήριξε- πίσω από τον δημοσιογράφο. «Ξέρω ποιοι είναι», είπε, «δεν τους φοβάμαι. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να λάμψει η αλήθεια. Εγώ είμαι και του σαλονιού και του αλωνιού».

Αποκαλώντας τον τη μιά «κύριο Χατζηνικολάου», την άλλη «Νίκο» και την άλλη «Νικολάκη», ο πρόεδρος της Βουλής με μεγάλη δυσκολία συγκρατούσε την οργή του. «Αφού ο φίλος μου ο Νίκος αποφάσισε να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι, εγώ θα τον αφήσω;», δήλωσε στους δεκάδες εμβρόντητους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα λόγια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here