Μεϊμαράκης: Αν χρειαστεί θα σε διευκολύνω-Κυριάκος: Σε τιμά αυτό που λες

0
2713

Ο εκδότης τής εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννης Κουρτάκης αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική συνομλία με τον πρώην πρόεδρο τής ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη διάρκεια τής οποίας εκείνος τού μετέφερε την πρόθεσή του να διευκολύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προσπάθεια ανανέωσης τού κόμματος. Τόνισε δε ότι είχε ενημερώσει ήδη τον αρχηγό τής ΝΔ.

«Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου», φέρεται να είπε στον αρχηγό τής ΝΔ, στη συνάντηση που είχαν τη ΜΕγάλη Τρίτη. «Επειδή βλέπω την αγωνία σου για την ανανέωση, μπορώ αν χρειαστεί και να σε διευκολύνω. Απελευθερωμένος θα δώσω την μάχη για την Παράταξη απ’ όποιο μετερίζι κρίνεις σκόπιμο ότι μπορώ να προσφέρω».

Ο εκδότης σημειώνει ότι αυτό τού το είπε ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτη. Προσθέτει δε ότι κ. Μητσοτάκης απάντησε «Βαγγέλη, σε τιμά αυτό που μου λες».

Το Σάββατο, στην έντυπη έκδοση των «Παραπολιτικών», φιλοξενήθηκε εκτενές ρεπορτάζ όπου μεταξύ των άλλων περιείχε και την επίμαχη, στιχομυθία χωρίς ωστόσο να αποδίδεται ευθέως στον πολύπειρο νεοδημοκράτη πολιτικό, προσθέτει ο Γιάννης Κουρτάκης. Όπως, δεν υπήρχε και η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη στο άκουσμα της συγκεκριμένης πρότασης. Και καταλήγει ο εκδότης: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του timing της διαρροής από την πλευρά του πρώην προέδρου της Ν.Δ. Απεναντίας, πιστεύουν ότι υποκρύπτει συγκεκριμένη στόχευση.

Μεϊμαράκης: Αν χρειαστεί θα σε διευκολύνω-Κυριάκος: Σε τιμά αυτό που λες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here