Μέλη εγκληματικής οργάνωσης οι 2 νεκροί της Βάρης

0
126

Hγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι», που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών στο Μαυροβούνιο, φαίνεται πως ήταν ο Ίγκορ Ντέντοβιτς και ο Στέβαν Σταμάτοβιτς, που γαζώθηκαν από σφαίρες αγνώστων μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη, την Κυριακή. Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Σλοβένος και ο Μαυροβούνιος ήταν καταζητούμενοι διεθνώς, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος τους διεθνή εντάλματα μετά την έκδοση «Ερυθράς Αγγελίας» από την αστυνομία του Μαυροβουνίου. 

Στην Ελλάδα βρίσκονταν με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και τα σερβικά ΜΜΕ αποδίδουν τη μαφιόζικη δολοφονία τους σε σχέδιο και εκτέλεση της αντίπαλης φατρίας στο Μαυροβούνιο. Αρχικά η οργάνωση ήταν μία και έφερνε ναρκωτικά από τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια, όμως, διασπάστηκε και ξεκίνησε πόλεμος μεταξύ τους. Τα τελευταία 5 χρόνια υπολογίζεται ότι έχουν σκοτωθεί 40 άτομα και από τις δύο πλευρές.

Οι περισσότερες από τις δολοφονίες διαπράχθηκαν στην Σερβία και το Μαυροβούνιο. Σε πολλές περιπτώσεις τα θύματα εκτελέστηκαν μπροστά σε μέλη της οικογένειας τους -όπως έγινε στη Βάρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here