Μαίρη Χρονοπούλου: Η Μάρω Κοντού έχει κάνει θυσία για μένα

0
806

Απάντηση έδωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στη Μάρω Κοντού, η οποία είχε δηλώσει στην στην εκπομπή «Dot» τής Νάνσυ Ζαμπέτογλου ότι έχουν χαθεί, αλλά δεν ξέρει αν θέλει να τη δει, διότι νομίζει πως δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα.

Αποκαλώντας την «Μαριάνθη», λέει ότι μεγάλωσαν μαζί στο Εθνικό Θέατρο και θυμίζει ότι κάποτε εκείνη δέχθηκε να μειωθεί ο μισθός της για να πάρουν την ίδια σε μια παράσταση, στην οποία δεν την ήθελε ο θεατρώνης.

Διαβάστε τι είπε στην Εspresso:

«Αγαπάω τη Μαριάνθη μου – όπως είναι το κανονικό όνομα της παλιάς φίλης μου Μάρως – και μόνο καλά θα λέω πάντα για εκείνη. Μεγαλώσαμε μαζί και μαζί της αγαπάω και τα νιάτα μας, στο Εθνικό Θέατρο, όταν στα 18 τότε εκείνη και εγώ στα 19 κάναμε στενή παρέα. Στη Μάρω χρωστάω την επιτυχημένη συνεργασία μας σ΄ αυτή την παράσταση, που εκείνη τραγουδούσε τη «Μαύρη Φορντ» κι εγώ «Του αγοριού απέναντι» και αποθεωνόμασταν. Εκείνη επέμενε να συνεργαστούμε γιατί πίστευε πολύ ότι θα σκίζαμε και οι δυο μαζί πάνω στη σκηνή, όπως και έγινε. Δεν θα ξεχάσω ότι η Μάρω έδωσε μάχη να είμαι σε αυτή τη δουλειά – αφού οι θεατρικοί παραγωγοί, οι Μαροσούληδες, δεν με ήθελαν – και μάλιστα κατέβασε η ίδια τον μισθό της για να με πάρουν! Τέτοιες θυσίες έκανε για εμένα η αγαπημένη μου φίλη. Είναι δυνατό να μην την αγαπάω; Ακόμα και τη γιορτή μας κάναμε μαζί κάποτε με μια ωραία δεξίωση στο La Playa. Όλο το θέατρο το ήξερε ότι ήμασταν αγαπημένες. Άλλωστε, δεν μαλώσαμε ποτέ…»

Μαίρη Χρονοπούλου: Η Μάρω Κοντού έχει κάνει θυσία για μένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here