Μεσημεριανά δελτία: Κυριαρχεί ο Σκάι, 2ος ο Αντέννα

0
162

 

Κυριαρχεί στη μεσημεριανή ζώνη το δελτίο του Σκάι, μετά το κατέβασμα του διακόπτη στο Mega. Είναι μακράν πρώτο και σε ποσοστά και σε αριθμό τηλεθεατών τον Νοέμβριο (από Δευτέρα έως Παρασκευή). Ευνοείται, βέβαια, και από το γεγονός ότι απέναντί του στις 14.00 έχει μόνο ψυχαγωγικά προγράμματα, ενώ αποτελεί και συνέχεια μιας συμπαγούς ενημερωτικής ζώνης που ξεκινά από τις 6 το πρώι.

Τον Νοέμβριο κέρδισε την εμπιστοσύνη 484,000 τηλεθεατών (ποσοστό 22,1%). Παρουσιαστής το πρώτο 15νθήμερο ήταν ο Μάρκος Δεϊμέζης, κάθώς η Εύα Αντωνοπούλου είχε το τιμόνι του κεντρικού δελτίου και επέστρεψε στη θέση της στο δεύτερο 15νθήμερο.

Μία ώρα νωρίτερα (στις 13,00) μεταδίδεται το δελτίο του Αντέννα. Παρουσιάστρια είναι συνήθως η Μαρία Σαράφογλου και κάποιες μέρες ο Γιώργος Κούρος. Κατά μέσο όρο το παρακολουθούσαν καθημερινά τον Νοέμβριο 297,000 τηλεθεατές (ποσοστό 16,6%)

Λίγο νωρίτερα ξεκινά το δελτίο του Alpha, το οποίο παρουσιάζουν εναλλάξ η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Αλεβίζου. Το επιλέγουν καθημερινά 235,000 τηλεθεατές (ποσοστό 14,4%).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here