Μέτρα Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για το ματς με Ολυμπιακό

0
19

O Παναθηναϊκός έστειλε επιστολ;h στη Eurolegue, με την οποία την ενημερώνει για τα μέτρα που λαμβάνει ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. 

Όπως εξηγεί θα τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, μεγάλη δύναμη security και φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε ξεκινήσει νωρίτερα τις απαραίτητες ενέργειες, αφού είχε αποστείλει σχετικές επιστολές τόσο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» συνεχίζουν τις συναντήσεις με την Αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, όπως επίσης και με τους οργανωμένους φιλάθλους στους οποίους συνέστησαν να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις της άλλης πλευράς και να στηρίξουν την ομάδα τους μόνο με τη φωνή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here