Μήνυμα Πρίγιοβιτς: Γυρνάω Θεσσαλονίκη

0
124

Το μήνυμα του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς προς τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ και το ραντεβού που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη. Τι γίνεται με την ρήτρα και οι πιθανότητες για ανατροπή.

Κάθε ώρα που περνάει όλο και κάτι αλλάζει στο σίριαλ «Πρίγιοβιτς και πετροδόλλαρα». Ο ΠΑΟΚ είχε χορηγήσει διήμερη άδεια στον Σέρβο επιθετικό για το σαββατοκύριακο και ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε όταν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή να απέμενε μόνο η ανακοίνωση από την Αλ Ιτιχάντ.

Ομως η άδεια του Σέρβου φορ τελείωσε και το μήνυμά του προς την ομάδα από την Σαουδική Αραβία ήταν ξεκάθαρο. «Γυρίζω Θεσσαλονίκη…». Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει, η πρόταση είναι εκεί και περιμένει και με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο «Πρίγιο» θα έχει ένα τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού με τον Ιβαν Σαββίδη.

Μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε μια μεταγραφή που δείχνει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί; Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Γιατί και η Αλ Ιτιχάντ πιέζει για να γίνει άμεσα η μεταγραφή αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να ξέρει τι θα γίνει ώστε να προχωρήσει στον αντικαταστάτη του Σέρβου, σε περίπτωση πάντα που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πως όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή από την στιγμή που η Αλ Ιτιχάντ πληρώνει την ρήτρα; Γιατί πολύ απλά οι Σαουδάραβες δεν δίνουν εφάπαξ το πόσο αλλά σε δόσεις. Και αν η Αλ Ιτιχάντ αποφάσιζε να «σφραγίσει» την μεταγραφή σύμφωνα με τον τρόπο που θέλει (δηλαδή σε 4 δόσεις), ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε στην FIFA για να δώσει την λύση. Η Αλ Ιτιχάντ δε το έκανε και θα περιμένει κι αυτή το ραντεβού που θα έχει ο Πρίγιοβιτς με τον Σαββίδη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here