Μητσοτάκης: Μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε ο Τσίπρας να καλύψει τον Καμμένο

0
28

Iδιαίτερα καυστικός ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην υπόθεση του Πάνου Καμμένου και των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας, στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματος στην Αθήνα, είπε:

«Μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία«.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Βουλή είναι καλοδεχούμενη την επόμενη Δευτέρα. Αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απολογηθεί και αυτός για μία σκοτεινή υπόθεση στην οποία εγείρονται μία σειρά από ερωτήματα.

Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος “Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι”. Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού» κατέληξε ο κ.Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here