Μιχάλης Ιγνατίου: Να φωτίσει ο Θεός τους μετόχους του Mega

1
600

Την ευχή να φωτίσει ο Θεός τους μετόχους του Mega να πάρουν τη σωστή απόφαση, εξέφρασε ο Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. «Γίνονται θαύματα», είπε ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ, που βρίσκεται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Και έκανε ειδική μνεία στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους, που κράτησαν ζωντανό το κανάλι.

«Στην Αμερική, αν ένας εργοδότης δεν πληρώσει για ένα μήνα τους εργαζόμενους, τού κλείνουν την επιχείρηση. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά», κατέληξε. «Και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης πρέπει να κοιτάξουν το πρόβλημα των εργαζομένων».

Η Ναταλί Κάκκαβα κάλεσε τους μετόχους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι σε 420 οικογένειες, που έχουν δώσει τη ζωή τους επί 10 και 20 χρόνια για να χτιστεί το μεγάλο κανάλι.


Παρούσα στο στούντιο ήταν και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η οποία υπογράμμισε ότι το σωματείο των δημοσιογράφων στηρίζει τους εργαζόμενους και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να πληρωθούν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους.

Οι δημοσιογράφοι κάλεσαν στο τηλέφωνο και την εκπρόσωπο του Σύριζα Ράνια Σβίγγου, η οποία επέρριψε στους μετόχους όλες τις ευθύνες για τις δραματικές εξελίξεις.

«Το μεγάλο ιστορικό κανάλι πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί», σημείωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. «Υπάρχει ακόμη περιθώριο για αδειοδότηση, πρέπει να διασωθούν οι θέσεις εργασίας», συμπλήρωσε, και επισήμανε δηκτικά: «Αυτά δεν συνέβησαν επί κυβερνήσεως ΝΔ».

Μιχάλης Ιγνατίου: Να φωτίσει ο Θεός τους μετόχους του Mega

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here