Μητσοτάκης για άδεια Κουφοντίνα: Θα καταργήσω τον Νόμο Παρασκευόπουλου

0
92

Την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζει σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την πρακτική χορήγησης αδειών στον ισοβίτη της 17Ν. Μάλιστα, δεσμεύθηκε ότι η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου που αξιοποιεί ο τρομοκράτης για να λάβει τις άδειές του θα είναι προτεραιότητα της κυβέρνησής του.

Αναλυτικά:

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών.

Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου επέτρεψε την αθρόα αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, και άλλαξε ταυτόχρονα τη διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών.

Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου: Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου. H Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν.

Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ΩΣ ΕΔΩ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here