Μητσοτάκης: Δείχνει πανικό ο Τσίπρας πηγαίνοντας στον ΣΚΑΪ…

0
75

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι έχει ήδη επιλέξει το πρόσωπο που θα ορίσει  υπουργό Οικονομικών αν κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση. Πρόσθεσε δε ότι έχει ενημερώσει και τον ίδιο για την απόφασή του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ (στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντζούνο) ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εχω ήδη επιλέξει τον επόμενο υπουργό Οικονομικών, του το έχω πει όπως και σε πολλούς υπουργούς, με την απόλυτη δέσμευση φυσικά να μην αποκαλυφθεί τίποτα γιατί όλα μπορεί να αλλάξουν μέχρι τελευταία στιγμή».

Σημείωσε, επίσης, ότι θα ανακοινώσει σύντομα το όνομα του νέου επιτρόπυ της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (όλα δείχνουν πως θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς), ενώ στο τέλος τους χρόνου θα κάνει γνωστές τις επιλογές του για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά και για τη διοίκηση της Τραπέζης Ελλάδος.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ (σπάζοντας το εμπάργκο) τη χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη», προσθέτοντας ωστόσο ότι «μάλλον δείχνει πανικό». Υπενθύμισε δε το κόμμα του, πριν από μερικούς μήνες μήνες, έσπασε το εμπάργκο που είχε επιβάλλει στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι είναι θετικό να μην υπάρχει κανένα εμπάργκο.

Εκτίμησε, τέλος, πως πολλοί που ψήφισαν ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές θα ψηφίσουν τη ΝΔ, ενώ κάλεσε αυτούς που ψήφισαν στις ευρεωκλογές μικρά κόμματα, τα οποία δεν έπιασαν το 3%, να στηρίξουν ΝΔ. Επίσης, ζήτησε εκ νέου από τους πολίτες να μην ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here