Μητσοτάκης από την Τήνο: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

0
47

Μήνυμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για το μέλλον της Ελλάδας έστειλε ο πρωθυπουργός από την Τήνο, όπου παραβρέθηκε στους εορτασμούς για τον Δεκαπενταύγουστου. «Σήμερα είναι μια μεγάλη διπλή γιορτή για τους Έλληνες. Γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου και ταυτόχρονα τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι μια μεγάλη διπλή γιορτή για τους Έλληνες, για τον Ελληνισμό. Γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ταυτόχρονα τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις και αυτές τις μέρες παίρνουμε δύναμη και βρίσκουμε καταφύγιο στην πίστη μας. Αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία για να ατενίσουμε το μέλλον ως χώρα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με μεγαλύτερη σιγουριά, για μια Ελλάδα η οποία επιτέλους γυρίζει σελίδα και μπορεί να δει το μέλλον της με πραγματική αισιοδοξία. Σήμερα η σκέψη όλων είναι με τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις μεγάλες φωτιές, αλλά κυρίως με τους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εθελοντές μας. Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν αργίες, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα. Δίνουν με αυτοπεποίθηση τον αγώνα τους και με αυτοθυσία, για να προστατέψουν τις περιουσίες, τις ζωές των συμπολιτών μας, να προστατέψουν το φυσικό περιβάλλον. Η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη και να τους στηρίζει. Εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία μας, Χρόνια πολλά».

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα στις εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου και για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη» το 1940 από τους Ιταλούς του Μουσολίνι. Παρακολούθησε τη Λειτουργία στον Ναό της Ευαγγελιστρίας και ακολούθησε τη λιτάνευση της Εικόνας της Μεγαλόχαρης μέχρι το λιμάνι του νησιού.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here