Μητσοτάκης: Υπουργοί, βουλευτές της ΝΔ να δώσουν μισό μισθό

0
42

Να καταθέσουν το 50% του μισθού τους επί δίμηνο, σε λογαριασμό για τη μάχη κατά του κορωνοϊού,  κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους βουλευτές της ΝΔ και τους υπουργούς. «Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης», τόνισε ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο facebook

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here