Μόνικα Μπελούτσι: Να ξεχωρίζουμε την παρενόχληση από το έντονο φλερτ

0
104

Στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ξέσπασε και στην Ιταλία μετά την καταγγελία της ηθοποιού και παρουσιάστριας Μιριάνα Τρεβιζάν,σε βάρος του Ιταλού σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε αναφέρθηκε η Μόνικα Μπελούτσι.

Στην τελετή απονομής του βραβείου «Βίρνα Λίζι», με το οποίο τιμήθηκε η διεθνούς φήμης ηθοποιός υπερασπίστηκε τον Τζουζέπε Τορνατόρε λέγοντας: «Ο Τζουζέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες». Πρόσθεσε δε τηρώντας τις ισορροπίες πως «ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».

Η 53χρονη ηθοποιός θεωρεί ότι «οι καταγγελίες τόσων γυναικών, τόσων ηθοποιών, θα καταφέρουν να προκαλέσουν μια γενικότερη αλλαγή» ενώ ανέφερε ότι «πρέπει να ξεχωρίζουμε τον άνθρωπο από τα έργα του», καθώς «όποιος είναι ισχυρός δεν σημαίνει ότι είναι και καλός άνθρωπος». Κατέληξε λέγοντας πως «το ταλέντο μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά ο άνθρωπος που το διαθέτει μπορεί να μην είναι ανάλογου μεγέθους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here