«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» για το «Σπίτι του Ηθοποιού»

0
152

Οι συντελεστές της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή…»
προσφέρουν τα έσοδα της βραδινής παράστασης του Σαββάτου 28 Απριλίου για τους σκοπούς του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ».

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας, συνεχίζει για 10οκαι τελευταίο Χρόνο στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης,μέχρι και την Δευτέρα 30 Απριλίου (παράταση λόγω μεγάλης επιτυχίας).

Με έναν θίασο που αποτελείται από τους πρωταγωνιστές που συνετέλεσαν στον μύθο της συγκεκριμένης παράστασης σε παλαιότερα ανεβάσματά της, αλλά και από νέους πρωταγωνιστές με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία και αγάπη από το κοινό. Όλοι μαζί, μας εγγυώνται μία απολαυστική βραδιά με άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχώς αυξάνετα!!

Σας περιμένουμε!!!

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:
Βασιλική Ανδρίτσου, Μάριος Δερβιτσιώτης, ΤζόυςΕυείδη, Τιμόθεος Θάνος, Παντελής Καναράκης,Σοφία Μουτίδου,ΤάσοςΠαλαντζίδης,Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης,Κώστας Φραγκολιάς,Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο:Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία:ΑλέξανδροςΡήγας
Σκηνικά: Λία ΑσβεστάΔιεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέκος ΑναστασίουΚοστούμια: Ελένη ΜπλέτσαΒοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης ΑντωνίουΠαραγωγή:Κατσιβαρδέλος Γιώργος

*ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ – ΡΙΑΛΤΟ 2017 – 2018
(Κυψέλης 54, τηλέφωνο 2114107764)
Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα: 21:30 Γενική είσοδος 15 €

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here