Μπουτάρης για τον καστανά: Είναι καλός στο θέατρο

0
12

 

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, για τον καστανά που συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και ιστορία του απασχόλησε το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο δήμαρχος από το βήμα του Δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε τον πολίτη θεατρίνο λέγοντας ότι είναι καθ’ έξιν παράνομος: «Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια»

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και για το περιστατικό της σύλληψής του ειρωνικά σημείωσε ότι δήθεν λιποθύμησε και πως θα έπρεπε να προσληφθεί στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος:

«Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here