Μυστικός γάμος για Τζάστιν Μπίμπερ και Xάιλι Μπόλντουιν;

1
141

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε την Παρασκευή να μπαίνουν μαζί στην ειδική υπηρεσία έκδοσης αδειών γάμου στη Νέα Υόρκη και οι φήμες φούντωσαν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Το ΤΜΖ που δημοσίευσε την επίμχαη φωτογραφία φιλοξενεί δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων σύμφωνα με τους οποίους ο popstar έκλαιγε συγκινημένος και είπε στην αρραβωνιασιτκιά του: «Ανυπομονώ να σε παντρευτώ μωρό μου» .

Άλλοι ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι ήδη παντρεύτηκε καθώς ο αρμόδιος ήταν δικαστής και τέλεσε και τον πολιτικό γάμο αλλά δεν είναι πληροφορία που μπορεί να επιβεβαιωθεί ενώ άλλος αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι οι δύο νέοι ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα. Πάντως, σύμφωνα με τα επίσημα σχέδια, το ζευγάρι δεν σκόπευε να παντρευτεί μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο.

Οι φήμες ξεκίνησαν από το περιοδικό People που δημοσίευσε ότι ο Μπίμπερ και η Μπόλντουιν παντρεύτηκαν ήδη, δημοσίευμα ωστόσο που διέψευσε το μοντέλο σε ανάρτησή της στο twitter. Ο γάμος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται είτε τον επόμενο χρόνο είτε την επόμενη εβδομάδα, αλλά όπως έγραψε και η Χάιλι δεν έχει γίνει ακόμη. Επίσης, η Χάιλι δήλωσε σε συνέντευξή της ότι ο γάμος της θα γίνει το 2019 αλλά πηγές στο κοντινό περιβάλλον αναφέρουν ότι μπορεί να γίνει και την επόμενη εβδομάδα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here