Νατάσα Καλογρίδη: Είμαι ερωτευμένη

0
313

Εξομολογητική διάθεση είχε η Νατάσα Καλογρίδη στην εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τι την κερδισε στην προσωπικότητα του ποινικολόγου και τι θαυμάζει σε αυτόν, παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη και αναφέρθηκε και στον πρώτο σύζυγό της, ο οποίος υπήρξε για χρόνια σύντροφος της κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρίας Ελένης.

Όσο για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μπορεί εδώ και πολλές δεκαετίες να έχει συνηθίσει να κάνει δημόσια δηλώσεις για τις πολύκροτες υποθέσεις που διαχειρίζεται, αλλά η συζήτησή του με τον Νίκο Κοκλώνη είχε μια πολύ διαφορετική διάθεση, όπως δημοσιεύει το περιοδικό People που κυκλοφορεί αύριο με το «Πρώτο Θέμα».

Για πρώτη φορά μίλησε για το πώς νιώθει βλέποντας την προσωπική του ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα και πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές. Μίλησε για το αν είχε αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, δεδομένου πως η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες. Πήρε θέση ακόμη και για τα σχόλια πως η Νατάσα Καλογρίδη θυμίζει σε πολλά τη γυναίκα με την οποία έζησε μαζί για περισσότερα από 40 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here