ΝΔ: Κόλαφος οι καταγγελίες Κριμιζή για τον Παππά

0
88

Την παραίτηση του Σταμάτη Κριμιζή από την προεδρία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, ο οποίος στην επιστολή παραίτησης αφήνει αιχμές για το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και τον υπουργό Νίκο Παππά σχολιάζει η τομεάρχης της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σημειώνοντας πως οι καταγγελίες του διακεκριμένου καθηγητή αποτελούν κόλαφο για τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και δεξί χέρι του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η κυρία Ασημακοπούλου σημειώνει:

«Οι βαρύτατες καταγγελίες του παραιτηθέντος Προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, διακεκριμένου καθηγητή κ. Κριμιζή, αποτελούν κόλαφο για τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, κ. Νίκο Παππά.

Ο κ. Κριμιζής όχι μόνο περιέγραψε τα θεσμικά προβλήματα του διαστημικού οργανισμού, αλλά, κυρίως, κατήγγειλε έλλειψη διαφάνειας και αξιολόγησης, εγείροντας μάλιστα ερωτήματα για την ύπαρξη οικονομικών συμφερόντων στο πρόγραμμα των 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ.

Ο λαλίστατος κ. Παππάς τι άραγε έχει να πει για όσα καταγγέλλει σε βάρος του ο διακεκριμένος καθηγητής τον οποίο ο ίδιος επέλεξε να ηγηθεί του διαστημικού οργανισμού;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here