Νέα λογοκλοπή από τη Μελάνια – Αντέγραψε και πάλι τον Ομπάμα

0
147

Ένα φυλλάδιο με οδηγίες για την προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο παρουσίασε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν η χαρακτηριστική ομοιότητα του νέου φυλλαδίου με εκείνο που είχε εκδοθεί από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) το 2009 υπό τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας «Be best», τα εύσημα για το φυλλάδιο αποδίδονταν τόσο στη Μελάνια Τραμπ όσο και στην FTC,ενώ επισημαινόταν ότι πρόκειται για ένα «έγγραφο του FTC που προώθησε» η Μελάνια Τραμπ.

Το γραφείο επικοινωνίας της Μελάνια απάντησε στα δημοσιεύματα τονίζοντας: «… Ορισμένα ΜΜΕ επέλεξαν σήμερα, αντί να προβάλουν την ευγένεια και τις θετικές ενέργειες για λογαριασμό των παιδιών, να εκτοξεύσουν αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της Πρώτης Κυρίας και των νέων της πρωτοβουλιών».

Υπενθυμίζεται ότι για λογοκλοπή την είχαν κατηγορήσει και το 2016 καθώς σε προεκλογική ομιλία της για λογαριασμό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών είχε χρησιμοποιήσει αποσπάσματα από ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here