Νέες φήμες αναστατώνουν τον Τραμπ: Έχει κρυφό παιδί;

0
78

Με δημοσίευμά του το New Yorker αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να έχει αποκτήσει παιδί με μία πρώην υπάλληλό του στα τέλη του ’80.

Ο θυρωρός του Πύργου Τραμπ Ντίνο Σατζουντίν, τέλος του 2015, συναντήθηκε με ρεπόρτερ του μιντιακού κολοσσού American Media, Inc., που εκδίδει το National Enquirer. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο Σατζουντίν υπέγραψε συμβόλαιο εμπιστευτικότητας με την εταιρεία, προκειμένου να γίνει πληροφοριοδότης και να αμειφθεί με 30.000 δολάρια για τα αποκλειστικά δικαιώματα των πληροφοριών του.

Όπως αποκάλυψε, ο μεγιστάνας, που είχε ξεκινήσει την προεκλογική καμπάνια του πριν από πέντε μήνες, είναι πιθανόν ο πατέρας ενός παιδιού από πρώην υπάλληλό του. Ο Σατζουντίν αρνήθηκε να σοχλιάσει το δημοσιευμα. Ωστόσο έξι πρώην και νυν υπάλληλοι της A.M.I. που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας φοβούμενοι νομικές ρήτρες από την εταιρεία, αποκάλυψαν ότι ο Σατζουντίν είχε αναφέρει στην A.M.I. το όνομα της φερόμενης ερωμένης του προέδρου αλλά και του παιδιού του. Οι ρεπόρτερ επί εβδομάδες ερευνούσαν τις πληροφορίες και ο Σατζουντίν πέρασε ακόμη και από ανιχνευτή ψεύδους στη διάρκεια του οποίου είπε ότι υψηλά στελέχη των επιχειρήσεων του Τραμπ, περιλαμβανομένου του επικεφαλής ασφαλείας του, Μάθιου Καλαμάρι, του είπε την ιστορία.

Ωστόσο, ο New Yorker δεν έχει ανακαλύψει αποδείξεις ότι αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Εκπρόσωπος της εταιρείας του Τραμπ διέψευσε τις φήμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here