Νέο συμβόλαιο και αναπροσαρμογή ρήτρας για Μανωλά ετοιμάζει η Ρόμα

0
46

Το σοβαρό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνίατεντ για τον Κώστα Μανωλά κάνει τη Ρόμα να ετοιμάζεται για αναπροσαρμογή συμβολαίου του Έλληνα στόπερ.

Η ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ του Κώστα Μανωλά, η οποία θα είναι σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, κάνει τη Ρόμα να εξετάζει σοβαρά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Έλληνα στόπερ λόγω και του μεγάλου ενδιαφέροντος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Ρόμα θεωρούν πως η Γιουνάιτεντ μπορεί να πληρώσει εύκολα αυτό το ποσό και θα προσπαθήσουν άμεσα να αλλάξουν τους όρους του συμβολαίου του Μανωλά για να κάνουν είτε τη Γιουνάιτεντ είτε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο να πληρώσει περισσότερα.

Ο Μανωλάς αμείβεται με 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, συμβόλαιο που υπέγραψε τον Δεκέμβρη του 2017 και σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ η Ρόμα θα τρέξει άμεσα τις διαδικασίες για την αναπροσαρμογή του αυξάνοντας εκτός από τη ρήτρα και τον μισθό του Έλληνα στόπερ στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως τονίζουν πάντως τα ιταλικά ΜΜΕ αναμένεται με ενδιαφέρον ποια θα είναι και η στάση του Μίνο Ραϊόλα πάνω σε αυτό το θέμα, μετά την πρόσφατη συμφωνία του με τον Μανωλά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here