Νέος πρόεδρος του Ατρόμητου ο Βασίλης Μπέτσης

0
25

Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι και επίσημα από σήμερα ο Βασίλης Μπέτσης, με τον Γιώργο Σπανό να παραχωρεί τη θέση του στον μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρο της ομάδας.

Επίσημη μορφή πήρε η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΑΕ Ατρόμητος λόγω των τελευταίων δικαστικών εξελίξεων.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών παραχώρησε τη θέση του στον μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρο και νυν Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Βασίλη Μπέτση, ενώ τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου αναλαμβάνει η Κάτια Κοξένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος αποφασίστηκαν τα παρακάτω έπειτα από τα τελευταία γεγονότα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός παραχωρεί τη θέση του στον μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρο και Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Βασίλη Μπέτση.

Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου λαμβάνει η Κάτια Κοξένογλου.

Η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την απόφαση ο νέος πρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο».

Πηγή: sportfm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here