Νίκη Λυμπεράκη: Ανεκδιήγητος Ζουράρις, χυδαίος Πολάκης και Τσίπρας

2
1017

 

«Aνεκδιήγητο» χαρακτηρίζει τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι, η Νίκη Λυμπεράκη, και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός όφειλε να τον έχει αποπέμψει εδώ και πολύ καιρό.

Η παρουσιάστρια του Σκάι επισημαίνει το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αποφασίσει αύριο για την τύχη του, καθώς -λόγω της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο- παραμένει χρήσιμος. Και σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός δεν θεωρεί πρόβλημα τον «επίσης συστηματικά χυδαίο αναπληρωτή υπουργό Υγείας» Παύλο Πολάκη.

Καταλήγει, θέτοντας δηκτικά το ερώτημα «μήπως πρέπει να γίνονται ψυχομετρικά τεστ για όσους ορίζουν τις τύχες μας και το μέλλον της χώρας»;

Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα της στο facebook:

«Αύριο θα αποφασίσει ο κ.Τσίπρας για τον κ.Ζουράρι, μαθαίνουμε. Προφανώς ο ανεκδιήγητος υφυπουργός Παιδείας παραμένει χρήσιμος εν όψει της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο και σε κάθε περίπτωση 153 είναι πάντα καλύτεροι από 152. 
Ο πρωθυπουργός όφειλε -αφού είχε την τραγική έμπνευση να τον βάλει στην κυβέρνηση-να έχει αποπέμψει τον κ.Ζουράρι εδώ και πολύ καιρό: Απ’ όταν χάριζε νησιά δεξιά κι αριστερά, απ’ όταν τραμπούκιζε συναδέλφους στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, απ’ όταν ταύτιζε τις σχολικές εκδρομές με επισκέψεις σε μπορντέλα κτλ κτλ.
Προφανώς βέβαια ο πρωθυπουργός δεν το έκρινε αναγκαίο, όπως εξακολουθεί να μην θεωρεί πρόβλημα τον επίσης συστηματικά χυδαίο αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Το θέμα πάντως με κάνει να σκέφτομαι μήπως θα πρεπε όσο επιμένουμε για ψυχομετρικά τεστ όσων οπλοφορούν, τόσο να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο αντίστοιχης εξέτασης για όσους ορίζουν τις τύχες μας και το μέλλον της χώρας».

 

Νίκη Λυμπεράκη: Ο ανεκδιήγητος Ζουράρις, ο χυδαίος Πολάκης και ο Τσίπρας

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here