Νικητής του Voice: Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ψείρας

0
145

Στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου εμφανίστηκε ο νικητής του Voice, Γιώργος Ζιώρης ο οποίος μίλησε για την απώλεια που είχε αλλά και για τον coach του Κωστή Μαραβέγια.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ την πιθανότητα ότι επειδή κέρδισε πέρυσι, δεν θα κερδίσει και φέτος. Ο coach έκανε πάρα πολύ καλές επιλογές σε φωνές και σε χαρακτηριστικά ανθρώπων. Ο Κωστής Μαραβέγιας μου είπε κάτι που το κράτησα ως συμβουλή «το ότι θα κερδίσεις το Voice, δεν σημαίνει άμεση επιτυχία, δεν σημαίνει άμεση καριέρα, θέλει δουλειά, θέλει στρώσιμο και θα το παλέψουμε». Είναι φιλικότατος, είναι άνθρωπος, είναι πολύ καλό παιδί. Είναι κοντά στα παιδιά. Τον ενδιαφέρει και η προσωπική ζωή των παιδιών, γιατί θέλει τα παιδιά να είναι καλά για να μπορούν να τραγουδήσουν και να δώσουν αυτό που θέλει. Είναι ό,τι χρειάζεται να είναι ένας coach, και σύμβουλος, είναι ψείρας», είπε για τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο νικητής του The Voice κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε τον πατέρα του, αλλά δεν θέλησε να το δημοσιοποιήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Έχω οικογένεια πίσω και πρέπει να γίνουν κι εκείνοι λίγο χαρούμενοι. Η μαμά μου, ο αδελφός μου, ο θείος μου, τους δίνεις λίγο χαρά παραπάνω».

Το βίντεο του zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here